Consult / Verkenning

Tijdens een 30 minuten durende consult wordt het belangrijkste probleem van je bedrijf besproken. Tijdens dat gesprek komt alles omtrent jouw merk en marketing naar voren, waardoor de kern van het probleem duidelijker wordt. Vervolgens ontvang je een korte enquête, zodat zelfs de kleinste details bekend zijn.

De brandstof

De brandstof is het allerbelangrijkste voor jouw marketingplan. Tijdens deze stap wordt er een uitvoerig marktonderzoek uitgevoerd. Wat maakt je bedrijf speciaal? Wat is er belangrijk voor je doelgroep? Waar zijn je concurrenten zoal mee bezig?

Het plan

Voor je bedrijf krijg je een uniek, uitgebreid plan om het belangrijkste probleem van je bedrijf mee te tackelen. Dat bestaat uit een digitaal handboek, waarin aanbevelingen, een marketingstrategie en social media strategie tot in de puntjes staat beschreven.

De reis

Daarna gaan we gezamenlijk op reis om je probleem regelrecht te tackelen. Door middel van marketing- en communicatiemanagement krijg je hulp met het creëren van (visuele) content, copywriting en social media campagnes om je verhaal te vertellen, je doelgroep te bereiken en om je marktaandeel te vergroten.