Fysio & Fit Heerenveen is altijd in beweging

Sinds 2018 heeft Fysio & Fit Heerenveen een prachtige, nieuwe praktijkruimte. Alleen de website moest nog een opknapbeurt krijgen.

De vorige website van de praktijk voldeed namelijk niet meer aan de eisen. De homepage was onoverzichtelijk geworden en door de vele pagina’s hadden patiënten problemen om de juiste informatie te vinden. 

Daarom is de gehele structuur van de website op de schop gegaan. Bovendien zijn alle teksten herschreven en is er nieuw beeldmateriaal gemaakt.

Zo is er een overzichtelijke digitale omgeving ontstaan waar patiënten op eenvoudige wijze de informatie kunnen vinden die zij nodig hebben. Ook de zoekmachine heeft het vanaf nu makkelijker om de website te indexeren.

Een flexibel thema

Voor de website van Fysio & Fit Heerenveen wordt er gebruik gemaakt van het thema Counter van Themepatio. Niet alleen is het thema overzichtelijker dan de vorige website, maar ook de diverse pagina’s zijn in een handomdraai aan te passen. Zo maakt Fysio & Fit Heerenveen zelf in no-time aanpassingen. Dat is wel zo handig als de openingstijden en de voorwaarden tijdelijk gewijzigd moeten worden.

+ een aantal andere pagina’s

Ben je benieuwd naar andere projecten? Ga dan naar de homepage van Cosmonaut Studio. Of wil je samenwerken? Neem dan via hello[at]cosmonautstudio.nl contact met mij op.